You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Site Sponsor

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


Latest poll
What UT3 gametypes will you run servers for
FFA DeathMatch
179
1v1 DeathMatch
140
Team DeathMatch
237
Classic CTF
267
Vehicle CTF
163
Warfare
190
50 comments | 674 votes

BeyondUnreal News

 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Front Page > News > UTPure

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th December, 2004, 01:05 PM
Azazel's Avatar
Azazel Azazel is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2002
Location: UK
Posts: 2,396
Default UTPure 7G Now Out

UTPure has been updated with more great features and fixes, these include:
  • Auto demo recording client side
  • Force demo recording from the server (for leagues)
  • Lots of minor and bug fixes
Get your servers updated now by heading over to the UTPure download section here
__________________

Phoenix Alliance - The Movie
Revisionistic Movie
The Unreal Admins Page - the resource for unreal admins
UTPure - cheat protection for UT
UTStats - stats for UT
UTAN - centralised ban management for UT2004
Multiplay - lans, game servers and more

Reply With Quote
  #2  
Old 12th December, 2004, 05:49 PM
Azura's Avatar
Azura Azura is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4,018
Default

Great work TNSe \o/ . Force demo recording is definitely a nice feature .

P.S: Is the demo recording 'stuck projectile trajectory' problem fixed or not ?
__________________
How to feck up a perfectly good game:
UT (1999) = UnbelievableGameSoCoolIMustHelpBringNewPlayers Tournament
UT (2008) = Unreal ThrustMyPrivatePartsInYourFaceBish

And that's probably why UTIII was a relative flop. New game, same sh*thead players ^^.
Reply With Quote
  #3  
Old 13th December, 2004, 09:37 AM
Baiter's Avatar
Baiter Baiter is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Apr 2004
Location: Houston, TX
Posts: 1,566
Default

Anyone else having problems with the Sniper Rifle not being able to shoot the other opponent?

The player can XLOC and telefrag the other players....but ZP Sniper isnt working...

Bugs or am I missing something?

help!?!?!?
Reply With Quote
  #4  
Old 13th December, 2004, 10:27 AM
Hiryuu Hiryuu is offline
Killing Spree
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 16
Default

Recorded demo with UTPure7G, and Pure: Zeroping AccuGib on.
No HUD, crosshair and Chatbox displayed in the demo.
:s
Reply With Quote
  #5  
Old 13th December, 2004, 04:48 PM
Just_Me Just_Me is offline
UTPure Admin
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 457
Default

Quote:
Originally Posted by Baiter
Anyone else having problems with the Sniper Rifle not being able to shoot the other opponent?

The player can XLOC and telefrag the other players....but ZP Sniper isnt working...

Bugs or am I missing something?

help!?!?!?
Tested and working fine here.
Reply With Quote
  #6  
Old 13th December, 2004, 09:03 PM
Baiter's Avatar
Baiter Baiter is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Apr 2004
Location: Houston, TX
Posts: 1,566
Default

I added the BP1 and BP4.....and now it works...

hmmmmmm.....
Reply With Quote
  #7  
Old 14th December, 2004, 06:31 AM
Baiter's Avatar
Baiter Baiter is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Apr 2004
Location: Houston, TX
Posts: 1,566
Question

Ermm....still not working.

I tried with bots....and it works Great...but when a player enters....you cant shoot them. You see blood coming out of the player and all....but no damage is done to the player.

So, I got smart....what is the difference between a bot and a player. Ping.

So I dropped Zeroping 2.10, and got 2.22 instead....Still no damage being dealt.

WTF?

Any ideas?

P.S.....Got kicked with the HelioS Hook 3.X .... Very Nice!!!
Reply With Quote
  #8  
Old 14th December, 2004, 04:54 PM
Sardukar Sardukar is offline
Godlike
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 420
Default

Quote:
Originally Posted by Baiter
Ermm....still not working.

I tried with bots....and it works Great...but when a player enters....you cant shoot them. You see blood coming out of the player and all....but no damage is done to the player.

So, I got smart....what is the difference between a bot and a player. Ping.

So I dropped Zeroping 2.10, and got 2.22 instead....Still no damage being dealt.

WTF?

Any ideas?

P.S.....Got kicked with the HelioS Hook 3.X .... Very Nice!!!
Don't forget the delete the Prefetch file this time

There's a problem with ZP2 and Pure7G right now, which is yet to be established. Use ZPPure, packaged with Pure7G instead.


Quote:
So, I got smart....what is the difference between a bot and a player. Ping.
That's unlikeley. It's also unlikeley that this ping difference has something to do with the problem.
-
__________________
irc.quakenet.org - find me in; #unrealadmin #anti-cheat #ugn.pug

Last edited by Sardukar : 14th December, 2004 at 08:45 PM.
Reply With Quote
  #9  
Old 14th December, 2004, 05:00 PM
Random_Monk Random_Monk is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 10
Default

ZPPure is way better anyway, ppl only like zp2 because they need an easier hit area.
Reply With Quote
  #10  
Old 14th December, 2004, 05:22 PM
PizzaMan's Avatar
PizzaMan PizzaMan is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Jun 2004
Location: Bergen - Norway
Posts: 2,389
Default

True. I have lost players on two occations: When I changed from ZP2 to ZPPure, and when I installed UTDC. I still see people complaining that they "cant hit anything", and then disconnect. The more experienced players seem to prefer ZPPure though, since you dont get hit by lots of lucky shots.

Last edited by PizzaMan : 14th December, 2004 at 05:24 PM.
Reply With Quote
  #11  
Old 14th December, 2004, 05:29 PM
nixxy's Avatar
nixxy nixxy is offline
Dominating
 
Join Date: Oct 2004
Location: Germany
Posts: 157
Default

Quote:
Originally Posted by Random_Monk
ZPPure is way better anyway, ppl only like zp2 because they need an easier hit area.
yep, ur so very skilled and all others suck.....


sadly that we wouldnt have the long distance shots anymore when switching to ZPPure

__________________


World Gamers Forums
"It has been rumored that we have fired scud missiles into Kuwait. I am here now to tell you, we do not have any scud missiles
and I don't know why they were fired into Kuwait. "
Reply With Quote
  #12  
Old 14th December, 2004, 06:46 PM
PizzaMan's Avatar
PizzaMan PizzaMan is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Jun 2004
Location: Bergen - Norway
Posts: 2,389
Default

Quote:
Originally Posted by nixxy
yep, ur so very skilled and all others suck.....
Did he say that?

ZP2 is not very accurate, and it doesnt exactly help your aim. You hit when you really shouldnt hit, which is why "less skilled" players prefer servers with ZP2. Not saying that everyone who prefer ZP2 is less skilled.
Reply With Quote
  #13  
Old 14th December, 2004, 07:07 PM
LeeBe's Avatar
LeeBe LeeBe is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Feb 2003
Location: Uk.gif
Posts: 1,340
Default

when we had the old OCA server we tried both ZPPure and ZP2. zp pure had some weird shots :/ my crosshair was an inch away from someone and it hit :? and not just once, there were shots that shouldve missed that ended up hitting and shots that missed that shouldve hit :? ZP2 never had that problem and it had long distance shots. unfortunately it also had working massmurder hacks :/ which is why we were trying ZPPure in the first place, but even then we went back to ZP2 because ZPPure just didnt work right :?

ZP2 also has a bigger headshot area, which is what Monk was meaning I think, although its little known.
I think with ZPPure anything over 69% height is a headshot and with ZP2 its anything over 63% height.

And ZPPure doesnt have long distance shots like ZP2 does, which is a hindrance on a sniper server :? ,which is what nix was meaning I think

but the question still remains, why is ZP2 not working now :? It seems to me Pure has blocked something which stops it, if its a bug or a security risk I think only TNSe would know :? im hoping someone does so we can work a way around it, whichever version is your personal favorite, ZP2 still has features that ZPPure is lacking
Reply With Quote
  #14  
Old 14th December, 2004, 07:40 PM
Baiter's Avatar
Baiter Baiter is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Apr 2004
Location: Houston, TX
Posts: 1,566
Default

Exactly my point. Well Put Leebe.
Reply With Quote
  #15  
Old 14th December, 2004, 08:29 PM
nixxy's Avatar
nixxy nixxy is offline
Dominating
 
Join Date: Oct 2004
Location: Germany
Posts: 157
Default

@pizza

so what is the point in his comment?
maybe i just missed it?
__________________


World Gamers Forums
"It has been rumored that we have fired scud missiles into Kuwait. I am here now to tell you, we do not have any scud missiles
and I don't know why they were fired into Kuwait. "
Reply With Quote
  #16  
Old 14th December, 2004, 09:05 PM
PizzaMan's Avatar
PizzaMan PizzaMan is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Jun 2004
Location: Bergen - Norway
Posts: 2,389
Default

His point is probably what he says
But it obviously looks like bragging to you.
Reply With Quote
  #17  
Old 15th December, 2004, 05:05 PM
]GEN['s Avatar
]GEN[ ]GEN[ is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Sweden
Posts: 7
Default

Im with Nix here, i dont get it, maybe my swedish brain dont understand this english enough
Leebe saying zp2 is working better then UTPurezp and Pizzaman/monk say not( sort of )
Leebe:zp pure had some weird shots :/ my crosshair was an inch away from someone and it hit
PizzaMan:zp2...You hit when you really shouldnt hit
I read it like its the same answer
Or maybe Leebe is refering to an old UTPure zp on old OCA server

Or maybe i shouldnt make this post at all

anyway this i understand
but the question still remains, why is ZP2 not working now
__________________
"2 lines you should never cross....horizontal and vertical"
http://dcapitate.no-ip.org/html/ngStats_Main.html

Last edited by ]GEN[ : 15th December, 2004 at 05:19 PM. Reason: Missed last words
Reply With Quote
  #18  
Old 15th December, 2004, 05:52 PM
nixxy's Avatar
nixxy nixxy is offline
Dominating
 
Join Date: Oct 2004
Location: Germany
Posts: 157
Default

pizzaman knows that ZPPue doesnt have all features
like long-distance shots...right now
he's asking for that feature on other place already
and at least its not his or his "skilled" players
business what zeroping is running on other servers

anyways back to the topic-
will there be some fix for pure running with zp2 in nearest future
for ppl who dont wanna go with ZPPure?
were running a server with ZPPure in test-mode
atm but its up to the ppl (who play on it!)
to decide if they wanna stay with zp2
we might have to drop pure in that case ..that s*cks a bit tbh
__________________


World Gamers Forums
"It has been rumored that we have fired scud missiles into Kuwait. I am here now to tell you, we do not have any scud missiles
and I don't know why they were fired into Kuwait. "
Reply With Quote
  #19  
Old 15th December, 2004, 06:32 PM
Rush's Avatar
Rush Rush is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Apr 2003
Location: Poland
Posts: 1,156
Default

I'm using Zeroping 1 on my iCTF server and it's working great, anyway just like ZPPure cause it's almost the same code.
__________________
[email address]
Reply With Quote
  #20  
Old 15th December, 2004, 10:31 PM
replicator replicator is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Hiryuu
Recorded demo with UTPure7G, and Pure: Zeroping AccuGib on.
No HUD, crosshair and Chatbox displayed in the demo.
:s
I got exact the same problem. No HUD, crosshair, chatbox, F1 (scores) or anything. Demo still plays, but you can't 'lock' on a player, only spectator view.
__________________
Member of the DUTCH Clan.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.